tirsdag 31. januar 2012

Våren nærmer seg

Og jeg planlegger å rusle rundt i denne modellen, Paris fra MiH. Med ballerinaer eller hvite Converse.

6 kommentarer:

  1. Tenkte på denne selv, men endte opp med Milan-modellen, tenkte å kjøre litt 70-stil til våren og sommeren! Her blir det også converse, ballerinas eller sandaler. Men kjenner at jeg angrer litt på at jeg ikke gikk for Paris også.. Kjøpte du mye på MiH-salget? På meg ble det i tillegg til buksen et par t-skjorter, og så har jeg fått meg dueskjerfet også. Og vi har jo fått oss handlenett også!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg kjøpte to bukser og har en kjole og en hvit skjorte på vei. Det nettet er jo genialt, jeg bruker mitt hele tiden!
      Hvordan er Milan? Jeg har aldri prøvd den.

      Slett
  2. Veldig fornøyd med Milan, gikk for Hutton(mørkeblå med en del stretch). Høy i livet, med litt mindre markant sleng enn Marrakesh. Er egentlig en skinny jeans type, og må ha litt gradvis tilvenning:) Hvilken annen bukse gikk du for? Jeg kjøpte den hvite oversized skjorta og mørkeblå silkeblusen fra høstkolleksjonen tidligere, er superhappy med dem!
    Ja, nettet er genialt! Får jo ett for hver gang man bestiller, så nå begynner jeg å få noen:) Er også ivrig bruker!

    Har du forresten sjekket ut shopbop.com? Der finner du også MiH, og de kan ofte ha fine tilbud. Gratis, lynrask levering, og du kan betale tollprisen ved checkout. Anbefales!

    SvarSlett
  3. Jeg bestilte Paris og en stripete genser fra shopbop i går, de er ganske kjappe. Fra MiH kjøpte jeg Boston og Oslo. Som du ser, skinnyjeans her også :) Marrakeshen ble solgt, jeg syns den var litt vanskelig, men kanskje Milan funker bedre,

    SvarSlett
    Svar
    1. Haha, skremmende like interesser her! Sliter også litt med Marrakesh, har en liggende og håper den blir mer brukt hvis jeg først venner meg til Milan.

      Har du forresten shoppet på Baum sin nettside noengang? De har jo vilt salg nå, hele høstkollekjonen på 50%. Jeg finner ikke nøyaktig info om de inkluderer toll, og har ikke kjøpt noe derfra enda. Du trenger vel forresten ikke å kjøpe Baum på nett, siden du er så heldig som har Fine Ting i nærheten! Jeg har handlet mye på Fine Ting via mail, men blir jo fristet av å handle direkte fra Baum også:)

      Slett
    2. Jeg har aldri handlet på nett fra Baum før, men du må nok regne med toll. Å ha Fine Ting så nært er livsfarlig. Men veldig gøy! Kjøpte litt på salg i går, men nå er det slutt for en stund :)

      Slett